Napomena

U nekoliko prethodnih godina, naša kompanija je obezbedila približno 7000 vozila za Vladin sektor, Tursku vojsku i Uprave gradova, stotine za javni i privatni sektor.


Turska je izvozila u mnoge zemlje, uključujući i zemlje Zajednice nezavisnih država, Irak, Iran, Sirija, Grčka, Bugarska, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Nigerija, Sudan, Alžir, Tunis, Dubai, Jordan, Libija, pa čak i Tajland.

Naš mentalitet je da je svaki proizvod bitan. Naši proizvodi su prikladni po evropskim standardima, i proizvode se sa CE sertifikatom. Mi se razlikujemo po tome što brinemo o korisničkoj podršci. Naš tim za korisničku podršku obezbeđuje usluge 24/7.

KARBA neprestano prati promene u tehnologiji proizvodnje, i na vreme ih primenjuje uz najviši kvalitet. Obezbeđivanje proizvoda i usluga su u skladu sa prihvaćenim standardima u pravcu zadovoljenja kupaca. Nadziremo zdravlje i bezbednost zaposlenih. Obukama povećavamo stručnost naših ljudskih resursa. Kontinuirano unapređivanje i poboljšavanje našeg sistema upravljanja je naš glavni princip.