Politka kvaliteta

Neprestano unapredjujemo sistem kontrole kvaliteta, gradimo poverenje kod kupaca, i neprekidno uvećavamo zadovoljstvo klijenata.


Tačno utvrđujemo očekivanja i želje kupaca i činimo ih zadovoljnim što je moguće više. Pratimo razvoj u oblasti i ulažemo u skladu sa tim.

Težimo neprestanom razvoju, povećanju efikasnosti proizvodnje, i obezbeđivanju kvaliteta. Uz pomoć jakog tima inženjera i tehničara KARBA nastavlja sa radom pridržavajući se korporativnog načina podele odgovornosti.

Najvažniji proizvod naše kompanije je kvalitet. Zaslužni za kvalitet su svi naši zaposleni. . Verujemo u to, i takođe smo posvećeni pravovremenom izvršavanju obaveza. Održavajući obuke, unapređujemo veštine ljudskih resursa. Neprekidni rad i razvoj su glavni principi naše kompanije. Orijentisanost ka kupcima je ključni faktor našeg uspeha.

Glavni cilj naše kompanije je kvalitet proizvoda i usluga, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu.

Zbog toga,

  • Povećava zadovoljstvo kupaca neprekidnim poboljšanjima i uslugama nakon prodaje.
  • Pažljivo pratimo trenutna tehnološka dostignuća.
  • Uspešno kompletiramo odobrene karoserije međunarodnih proizvođača šasija.
  • Unapređujemo veštine naših zaposlenih, podizvođača i snadbevača, tako što obezbeđujemo obuku i povećavamo efikasnost svih procesa.
  • Neprekidno unapređujemo ISO 9001 sistem kontrole kvaliteta.

Kako bismo uskladili naše poslovanje sa životnom sredinom, sistemom upravljanja obezbeđujemo zdrav i bezbedan rad. Za kvalitet najzaslužniji su naši zaposleni.