Korisnička podrška

Odeljenje za korisničku podršku kompanije Karba obezbeđuje brzu i kvalitenu uslugu, snabdevanje rezervnim delovima, stalnu obuku tehničkog osoblja, i nastavlja da radi na razumevanju i prilagođavanju potrebama kupaca i trenutno odgovara na njih.

Možete nas kontaktirati 24/7 i zato što razumemo usluge na svetskom nivou, nikada Vas nećemo napustiti. Mi se ne bavimo samo održavanjem i popravkama.


Jedini način da obezbedite korišćenje naše opreme dugovečno i bezbedno, može se ostvariti redovnim servisom i održavanjem.

Obezbeđujemo održavanje i popravke našim servisnim vozilom.

Redovni servis pomaže u zaštiti vaše opreme, i sprečava da mali problemi prerastu u skupe kvarove.

Naš terenski servis i kvalitetno osoblje omogućava najbolji servis za naše uvažene kupce.

Na osnovu zahteva, mi ćemo vam omogućiti servis svim vrstama alata, aparata i rezervnih delova.

KARBA rezervni delovi se proizvode prema kvalitetu i bezbednosnim standardima i garantuju da oprema funkcioniše pravilno i dugoročno.

Bezbednosni rizici i problemi u kvalitetu se dešavaju kada se koristi neadekvatni rezervni delovi, i popravke od strane nestručnog lica.

Garancija na nov proizvod: > sva nadogradnja i oprema proizvedena i sastavljena od strane KARBE je pod jednogodišnjom garancijom od proizvodnih i manipulativnih grešaka.

KARBA ima za cilj dugoročno održivo zadovoljstvo kupaca, obezbeđujući rezervnih delova i servis godinu dana od kupovine.

Prvo periodično održavanje u našoj fabrici u prvoj godini od kupovine je besplatno.