Profil Kompanije

Mi smo AUTOCENTAR PEDA DOO iz Jagodine. Naša primarna delatnost je Prodaja i servis komunalnih i industrijskih vozila,opreme i rezervnih delova. U saradnji sa našim inostranim partnerima pružamo visok kvalitet naših proizvoda i usluga koje nudimo. Mi smo generalni distributeri renomiranih firmi iz Turske koje su specijalizovane za proizvodnju komunalnih i industrijskih nadgradnji kao i vatrogasnih vozila. Naš partner čiji smo generalni zastupnici kompanija KARBA iz Ankare je jedna od vodećih izvoznika u Evropi i Aziji za vatrogasna vozila kao i za komunalne i industrijske nadgradnje.

Kompanija AUTOCENTAR PEDA DOO vam garantuje da će svojim inovacijamaa i najvišim kvalitetom zadovoljiti svaku potrebu kupca kao i dugotrajnost i vrhunsku funkcionalnost naših proizvoda. Pored izuzetnog kvaliteta AUTOCENTAR PEDA DOO je takođe prepoznatljiv po izuzetno pristupačnim i konkurentnim cenama.

AUTOCENTAR PEDA DOO, zajedno sa svojim timom i u saradnji sa svojim inostranim partnerima težimo ka tome da naš klijent uvek bude zadovoljan kvalitetom naših proizvoda i pruženom uslugom. Zaštitni znak našeg tima su znanje i veština da u najbržem roku i sa najkvalitetnijom uslugom udovolje klijentu kako bi naš klijent bio zadovoljan u potpunosti sa naše strane u svakom pogledu.

AUTOCENTAR PEDA DOO posluje po svim važećim evropskim i svetskim standardima i poseduje sertifikate TUV 9001 , TMS ISO 14001, TMS OHSAS 18001 koji vam garantuje kvalitet i sigurnost pruženih usluga. Pored kvaliteta i sigurnosti pruženih usluga naša kompanija izuzetno vodi brigu o očuvanju životne sredine poštujući sve evropske propise kako bismo zaštitili okolinu i prirodu koja nas okružuje.

Pored standardnih načina kupovine, prodaju uvek prati neka od akcija, kako u vidu poklona tako i u vidu finansijskih popusta , kreditiranja ili vozila na lizing.

NA VAMA JE DA NAS POSETITE, OSTALO JE NAŠA BRIGA.

S' poštovanjem Vaš
AUTOCENTAR PEDA DOO
Jagodina